Ο Πέρεθ δεν θα παρατήσει την υπόθεση του Εμπαπέ

Ο Πέρεθ δεν θα παρατήσει την υπόθεση του Εμπαπέ

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, ο Φλορεντίνο Πέρεθ αναμένεται να επιστρέψει και με τρίτη πρόταση για να πείσει την Πάρι Σεν Ζερμέν να παραχωρήσει τον Εμπαπέ.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να φέρει άμεσα τον Κιλιάν Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης και δεν δείχνει διατεθειμένος να παρατήσει εύκολα την συγκεκριμένη υπόθεση.

Σύμφωνα με το TheAthletic, ο πρόεδρος των «μερένγκες» είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει και με τρίτη πρόταση σε αυτή την τελευταία μέρα των μεταγραφών, ώστε να πείσει την Παρί Σεν Ζερμέν να πει το «ναι» και να αφήσει τον 22χρονο σούπερ σταρ να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να αγωνιστεί στην Ρεάλ.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ρεάλ και Παρί έδειχναν να οδηγούνται σε ναυάγιο την χθεσινή μέρα, με την γαλλική ομάδα να μην απαντά μέσα στο χρονικό περιθώριο που της είχε δώσει η Βασίλισσα.

Η Ρεάλ είχε κάνει πρόταση που έφτανε τα 180 εκατ. ευρώ, αλλά οι Παριζιάνοι έδειχναν ανένδοτοι στο να αφήσουν τον Εμπαπέ να φύγει. Ωστόσο, όλα παραμένουν ανοιχτά σε αυτή την υπόθεση, με τις ώρες όμως να λιγοστεύουν, όπως και οι πιθανότητες να πραγματοποιηθεί το deal.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ