Αργεί το ντεμπούτο του Σέρχιο Ράμος με την Παρί

Αργεί το ντεμπούτο του Σέρχιο Ράμος με την Παρί

Ο Σέρχιο Ράμος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό και αναμένεται να χάσει και τον αυριανό αγώνα της Παρί κόντρα στην Κλερμόν.

Οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν θα πρέπει να κάνουν λίγο ακόμα υπομονή για να δουν τον Σέρχιο Ράμος να αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας τους.

Πιο συγκεκριμένα ο Ισπανός αμυντικός εξαιτίας του μυϊκού τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί δεν είναι διαθέσιμος ούτε για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Κλερμόν.

Ο 35χρονος άσος υπέστη μία μικρή υποτροπή στον τραυματισμό του στη γάμπα την περασμένη εβδομάδα και έτσι σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Παρί Σεν Ζερμέν θα αρχίσει νέο ατομικό πρόγραμμα την ερχόμενη εβδομάδα για να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εκτός από τον Σέρχιο Ράμος δεν θα έχει στην διάθεσή του και τους Βεράτι, Μπερνάτ και Κουρζαβά. Επιπλέον, στις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχουν ενταχθεί ακόμα οι Νάβας, Μέσι, Ντι Μαρία και Παρέδες, οι οποίοι βρίσκονταν στην Αργεντινή για τις υποχρεώσεις της εθνικής τους ομάδας για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ