Χωρίς τους Νοτιοαμερικανούς η Παρί Σεν Ζερμέν

Χωρίς τους Νοτιοαμερικανούς η Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα παίξει χωρίς τους Νοτιοαμερικάνους στην αναμέτρηση με την Κλερμόν.

Οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα, προκειμένου να δουν τον Λιονέλ Μέσι στο πρώτο παιχνίδι του στο «Παρκ ντε Πρενς», αφού το ντεμπούτο του μπροστά στους φιλάθλους της νέας ομάδας του δεν θα γίνει αυτή την αγωνιστική.

Ο τεχνικός της Παρί, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, έκανε γνωστό ότι όλοι οι παίκτες από τη Νότια Αμερική (Λιονέλ Μέσι, Νεϊμάρ, Λεάντρο Παρέδες και Άνχελ Ντι Μαρία), που έπαιξαν έως την Παρασκευή στις αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, θα απουσιάσουν, όπως άλλωστε και ο τραυματίας Μάρκο Βεράτι.

Ο Μέσι «έγραψε» τα πρώτα λεπτά του με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν (29/8), όταν προερχόμενος από τον πάγκο αντικατέστησε τον Νεϊμάρ στην εκτός έδρας νίκη (0-2) επί της Ρεμς. Στη συνέχεια ταξίδεψε στην Αργεντινή για τους τρεις προκριματικούς αγώνες του Μουντιάλ 2022, στη ζώνη της Νότιας Αμερικής.

Το συμβόλαιο του «ψύλλου» με την Παρί Σεν Ζερμέν έχει πολλές λεπτομέρειες, μεταξύ των οποίων, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Αργεντινής marketingregistrado, ξεχωρίζει η «ρήτρα της Αργεντινής», όπου ο Μέσι έχει το δικαίωμα να ταξιδεύει και να παίζει με την εθνική ομάδα του σε οποιοδήποτε επίσημο και φιλικό αγώνα.

Με αυτά τα δεδομένα και με το πολύ «σφιχτό» αγωνιστικό πρόγραμμα, το ντεμπούτο του Μέσι στο «Παρκ ντε Πρενς» θα πρέπει να… περιμένει, μίας και δεν υπάρχει επαρκής χρόνος ξεκούρασης μέχρι το αυριανό παιχνίδι με την Κλερμόν. Έτσι, αυτό θα συμβεί στις 19 Σεπτεμβρίου, όταν η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας υποδεχθεί τη Λιόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ