Μονακό – Λιλ 2-1

Μονακό – Λιλ 2-1

Σπουδαία εντός έδρας νίκη και μάλιστα με ανατροπή για τη Μονακό που επικράτησε στο Λουί Ντε της Λιλ με σκορ 2-1.

Τι και αν βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκορ; Η Μονακό δεν ξέρει να χάνει! Οι πρωταθλητές Γαλλίας το έδειξαν γι’ ακόμη μία φορά φέτος στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Λιλ, όπου και επιβλήθηκαν με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί φέτος να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και να βρίσκονται στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, αλλά, μπήκαν πιο δυνατά στο ματς σε σχέση με τους Μονεγάσκους και προηγήθηκαν στο 16′ με τον Μοτίμπα.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι όσο περνούσε η ώρα ανέβαζαν την απόδοσή τους και απειλούσαν ολοένα και περισσότερο τους Λιλουά. Σε μία από αυτές ο Ρόνι Λόπες έφερε το ματς στα ίσα στο 43′.

Αυτό το τέρμα έδωσε «φτερά» στους γηπεδούχους που στο δεύτερο 45λεπτο μπήκαν αποφασισμένοι για να ολοκληρώσουν την ανατροπή. Όπως και έκαναν. Πρωταγωνιστής ήταν ο Γιόβετιτς στο 61′, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Μουτίνιο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Λιλ με το 2-1 υπέρ της Μονακό να μένει μέχρι τέλους με τους παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ να ολοκληρώνουν για φέτος μία ακόμη ανατροπή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ