Ποτσετίνο για Μέσι – «Όλοι οι μεγάλοι πρωταθλητές θέλουν να είναι στο γήπεδο»

Ποτσετίνο για Μέσι – «Όλοι οι μεγάλοι πρωταθλητές θέλουν να είναι στο γήπεδο»

Για την αλλαγή του Λιονέλ Μέσι μίλησε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, αναφέροντας πως δεν περίμενε να πάρει τέτοια έκταση, ενώ τόνισε ότι είναι λογικό ένας τέτοιος παίκτης να θέλει να βρίσκεται στο γήπεδο.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μίλησε για την έκταση που πήρε το θέμα με την αλλαγή του Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Λιόν.

Ο Αργεντίνος τεχνικός τόνισε πως δεν περίμενε  να γίνει κάτι τέτοιο και ότι είναι λογικό παίκτες όπως ο Μέσι να μην θέλουν να βγαίνουν από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι δηλώσεις του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο:

Για την αλλαγή του Μέσι: «Δεν με εξέπληξε που η εικόνα στην αλλαγή έκανε τον γύρο του κόσμου Καταλαβαίνω. Το δέχομαι. Δεν εκπλήσσομαι. Όπως εξήγησα, με τις πληροφορίες που είχαμε, πιστεύαμε ότι αυτή ήταν η σωστή λύση. Όλοι οι μεγάλοι πρωταθλητές θέλουν να είναι στο γήπεδο. Καταλαβαίνουμε.

Για τα επόμενα ματς: «Έχουμε ένα πρόγραμμα μεταξύ των διεθνών »διαλειμμάτων» για τις εθνικές ομάδες (Μετζ, Μονπελιέ, Μάντσεστερ Σίτι, Ρεν). Το πιο σημαντικό είναι το ματς που έρχεται. Η προτεραιότητα είναι η ευημερία του κάθε παίκτη και της ομάδας. Η προτεραιότητα είναι πάντα η νίκη στο επόμενο παιχνίδι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ