Λεονάρντο για Ρεάλ – «Ασεβής η στάση της στο θέμα του Εμπαπέ»

Λεονάρντο για Ρεάλ – «Ασεβής η στάση της στο θέμα του Εμπαπέ»

Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Λεονάρντο, έβαλλε κατά της στάσης που δείχνει η Ρεάλ Μαδρίτης στο θέμα του Κιλιάν Εμπαπέ.

Το θέμα της απόκτησης του Κιλιάν Εμπαπέ από την Ρεάλ Μαδρίτης δεν ευωδόθηκε το καλοκαίρι, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να ελπίζει πως από τον Ιανουάριο θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις στην υπόθεση.

Η πλευρά των «μερένγκες» προσπαθεί να πείσει τον Γάλλο μέσα από μερικές δημόσιες τοποθετήσης της, κάτι που έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, τον Λεονάρντο, να βάλλει κατά της Ρεάλ μέσα από τα λεγόμενά του.

«Οι δηλώσεις τους, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, φανερώνουν πλήρη έλλειψη σεβασμού τόσο προς τη δική μας ομάδα όσο και προς τον ίδιο τον παίκτη.

Μέσα στην ίδια εβδομάδα μίλησαν δημόσια ένας παίκτης τους (Καρίμ Μπενζεμά), ο προπονητής τους (Κάρλο Αντσελότι) και ο πρόεδρός τους (Φλορεντίνο Πέρεθ) και αναφέρθηκαν στον Κιλιάν σαν να είχε ήδη ενσωματωθεί στο δυναμικό της Ρεάλ.

Τα όσα εκστόμισαν, από την πλευρά μας εκλαμβάνονται ως ασεβή και τέτοιες συμπεριφορές δεν θα μείνουν χωρίς αντίδραση από την Παρί», ανέφερε συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος παράγοντας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ