Μέσι – «Θα ψήφιζα Εμπαπέ και Νεϊμάρ για τη Χρυσή Μπάλα»

Μέσι – «Θα ψήφιζα Εμπαπέ και Νεϊμάρ για τη Χρυσή Μπάλα»

Ο Λιονέλ Μέσι δήλωσε σε συνέντευξή του πως με ευκολία θα ψήφιζε τους Νεϊμάρ και Κιλιάν Εμπαπέ για το φετινό βραβείο της «Χρυσής Μπάλας».

Τους 30 υποψήφιους ποδοσφαιριστές που θα διεκδικήσουν το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας» για το 2021 ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (08/10) το France Football.

Μεταξύ των υποψηφίων, φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην είναι και ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχει κατακτήσει το βραβείο 6 φορές.

Ο Αργεντινός παραχώρησε συνέντευξη στο «France Football», στην οποία δήλωσε πως θα έδινε το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας» στον Κιλιάν Εμπαπέ και στον Νεϊμάρ.

«Υπάρχουν παίκτες που είχαν σπουδαία σεζόν. Στην ομάδα μου υπάρχουν δύο που θα τους ψήφιζα με ευκολία, ο Νεϊμάρ και ο Κιλιάν Εμπαπέ. Και μετά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που είχε μια σπουδαία σεζόν και ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος ήταν εξαιρετικός», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Αυτήν τη στιγμή, διοργανώσεις όπως το Champions Leagueκαι ή το Copa America και το Euro αυξάνουν τους πόντους σου για τη νίκη στη Χρυσή Μπάλα. Προηγουμένως, ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο προέκυπτε από το γήπεδο, όμως τώρα από τους τίτλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ