Παστόρε – «Μόνο η Παρί μπορούσε να αποκτήσει τον Μέσι»

Παστόρε – «Μόνο η Παρί μπορούσε να αποκτήσει τον Μέσι»

Για τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν, μίλησε ο άλλοτε άσος της γαλλικής ομάδας, Χαβιέ Παστόρε.

Οι διαδοχικοί τραυματισμοί που υπέστη την τελευταία διετία ο Χαβιέ Παστόρε, τον «υποχρέωσαν» να πάρει μεταγραφή για την Ελτσε, καθώς δεν κατάφερε να βρει θέση στη βασική 11άδα της Ρόμα. Μετά από επτά χρόνια, 186 συμμετοχές και 29 γκολ στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, εντάχθηκε το 2018 στην ιταλική ομάδα, όμως κατάφερε να παίξει μόλις 30 φορές. Αναζητώντας μία «δεύτερη ευκαιρία» πήγε στην ομάδα της La Liga, όπου δεν έχει αγωνισθεί μέχρι σήμερα.

Ο 32χρονος άσος, κλήθηκε από το «RMC» να σχολιάσει την μεταγραφή του συμπατριώτη του, Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν και απαντώντας, τόνισε ότι αισθάνθηκε μεγάλη έκπληξη απ΄ αυτήν την εξέλιξη:

«Εξεπλάγην, επειδή πίστευα ότι θα μείνει στην Μπαρτσελόνα. Αλλά όταν έμαθα ότι δεν μπορούσε να μείνει, ήξερα ότι η μόνη ομάδα που μπορούσε να τον αποκτήσει ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι η καλύτερη επιλογή για αυτόν. Είμαι… φίλαθλος του Μέσι και με χαροποιεί που ο καλύτερος παίκτης, πήγε στον σύλλογο που ήμουν κι εγώ. Μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του. Τον γνώρισα στα 19 μου. Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Είναι πάντα μπροστά από τους άλλους στις προπονήσεις και κάνει πολλά πράγματα για να είναι σε αυτό το επίπεδο. Λέμε στον εαυτό μας ότι εμείς, οι κανονικοί παίκτες, πρέπει να κάνουμε ό,τι και αυτός για να είμαστε στην κορυφή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ