Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Σεντ Ετιέν – Με συνοδεία αστυνομίας επέστρεψε σπίτι του ο Πιέλ

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Σεντ Ετιέν – Με συνοδεία αστυνομίας επέστρεψε σπίτι του ο Πιέλ

Η Σεντ Ετιέν παραπαίει στο γαλλικό πρωτάθλημα και μετά την ισοπαλία κόντρα στην Μετς, χρειάστηκε η προστασία της αστυνομίας για να επιστρέψει σπίτι του ο προπονητής της ομάδας..

Τις χειρότερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της βιώνει η Σεντ Ετιέν που μετά από 12 αγωνιστικές στο γαλλικό πρωτάθλημα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης. Στο τελευταίο της παιχνίδι ήρθε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην Μετς, αποτέλεσμα που φαίνεται πως αποτέλεσε την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους οπαδούς τον «στεφανουά».

Εξαγριωμένοι οπαδοί της ομάδας περίμεναν την ομάδα κατά την επιστροφή της στο αεροδρόμιο μπλοκάροντας την έξοδο ενώ μίλησαν σε έντονο ύφος με τον Κλοντ Πιέλ από τον οποίο ζήτησαν να παραιτηθεί.

Η αποστολή κατάφερε να αποχωρήσει από το αεροδρόμιο μετά από πολλή ώρα έχοντας τη βοήθεια της αστυνομίας η οποία πήγε με συνοδεία σπίτι του μάλιστα τον 60χρονο τεχνικό για παν ενδεχόμενο.

Την επόμενη αγωνιστική η Σεντ Ετιέν υποδέχεται την Κλερμόν και αν δεν έρθει ούτε τώρα η πρώτη νίκη, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ