Σισέ – «Ο Μπεν Αρφά στα καλά του ήταν ισάξιος του Μέσι»

Σισέ – «Ο Μπεν Αρφά στα καλά του ήταν ισάξιος του Μέσι»

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του Τζιμπρίλ Σισέ ότι ο Μπεν Αρφά στα καλά του ήταν στο ίδιο επίπεδο με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ μιλώντας σε κανάλι στο YouTube για τη γενιά Γάλλων παικτών του ’87, προχώρησε σε μία απίστευτη δήλωση εξισώνοντας το ταλέντο του Μπεν Αρφά με αυτό του Λιονέλ Μέσι.

Ο 34χρ0νος επιθετικός θεωρούνταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου την εποχή που αγωνιζόταν με την φανέλα της Λυών. Ωστόσο, δεν κατάφερε να κάνει ποτέ την καριέρα που ονειρευόταν εξαιτίας των συνεχών μεταπτώσεων στην απόδοσή του. Ο Γάλλος, ο οποίος είχε προσελκύσει πολλές φορές και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακό, είναι χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι μετά την αποχώρησή του από τη Μπορντό.

Αυτό πάντως δεν εμπόδισε τον Σισέ να υποστηρίξει ότι η ποιότητα του άλλοτε συμπαίκτη του στη Μαρσέιγ και την εθνική Γαλλίας, είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτή του Αργεντινού σούπερ σταρ.

«Τεχνικά, ίσως ακουστώ τρελός αλλά πιστεύω ότι ο Μπεν Αρφά σε ένα καλό επίπεδο είναι το ίδιο καλός με τον Μέσι. Τον έχω δει να κάνει απίθανα πράγματα. Θα το ξαναπώ, ο Χατέμ στα καλύτερά του είναι ο ίδιος ο Μέσι».

Απολαύστε μερικές στιγμές «μαγείας» του Χατέμ Μπεν Αρφά:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ