Ραϊόλα – «Δεν είμαι εγώ αυτός που πήρε τον Ντοναρούμα μακριά από τη Μίλαν»

Ραϊόλα – «Δεν είμαι εγώ αυτός που πήρε τον Ντοναρούμα μακριά από τη Μίλαν»

Ο Μίνο Ραϊόλα μίλησε για την φυγή του Τζίτζι Ντοναρούμα από τη Μίλαν, τονίζοντας πως προτεραιότητα του είναι να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του πελάτη του.

Τον περασμένο Ιούλιο η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε τη απόκτηση του Τζίτζι Ντοναρούμα από την Μίλαν. Ωστόσο λίγους μήνες αργότερα τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως θα τα περίμενε ο νεαρός Ιταλός κίπερ, μιας και ο Κέιλορ Νάβας συνεχίζει να αποτελεί το No1 κάτω από τα γκολπόστ των «Παριζιάνων».

Ο Ντοναρούμα πριν λίγο καιρό δήλωνε το εξής: «Με ενοχλεί να είμαι στον πάγκο», εκφράζοντας έτσι δημόσια την απογοήτευση του για το γεγονός πως δεν αποτελεί νούμερο ένα επιλογή του Μαουρίσιο Ποκετίνο.

Ο διάσημος ατζέντης του ποδοσφαιριστή Μίνο Ραϊόλα αναφέρθηκε στη μετακίνηση του πελάτη του στην Παρί, τονίζοντας πως δεν ευθύνεται αυτός για την μετακίνηση του Ντοναρούμα στη Γαλλία.

«Δεν έφερα εγώ τον Ντοναρούμα στην Παρί Σεν Ζερμέν, δεν κάνω τον ταξιτζή. Εγώ ενδιαφέρομαι για τα συμφέροντα των παικτών που εκπροσωπώ και δεν μετανιώνω για κάτι.

Θεωρώ πως δεν έχει ενοχληθεί από την κατάσταση με τον Νάβας. Είναι απλά μία νέα φάση για εκείνον και όχι μία ιδιαίτερη φάση», τόνισε ο Ιταλός ατζέντης, για να προσθέσει:

«Δεν υπάρχουν προβλήματα στη σχέση του με τη νέα του ομάδα και δεν είμαι εγώ που πήρα παίκτη μακριά από την Μίλαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ