Κομπουαρέ – «Πρέπει να ευχαριστούμε την Παρί και τους ιδιοκτήτες της»

Κομπουαρέ – «Πρέπει να ευχαριστούμε την Παρί και τους ιδιοκτήτες της»

Ο προπονητής της Ναντ, Αντουάν Κομπουαρέ, υπερασπίστηκε την Παρί και τη διοίκησή της λέγοντας βοηθούν σημαντικά τόσο το γαλλικό ποδόσφαιρο όσο και την χώρα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (20/11, 18:00) τη Ναντ για την  14η αγωνιστική της Ligue 1.

Ο προπονητής της Ναντ Αντουάν Κομπουαρέ, υπερασπίστηκε την Παρί Σεν Ζερμέν και την διοίκηση της για όσα ακούγονται κατά καιρούς για τα οικονομικά δεδομένα της γαλλικής ομάδας και των ιδιοκτητών της από το Κατάρ.

Ο 58χρονος τεχνικός τόνισε πως το γαλλικό ποδόσφαιρο θα έπρεπε να ευχαριστήσει την Παρί Σεν Ζερμέν για την προβολή και για όλα όσα έχει κερδίσει η Ligue 1 από τα μεγάλα ονόματα που αγωνίζονται στην γαλλική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντουάν Κομπουαρέ:   

«Εδώ στη Γαλλία, όλοι οι παίκτες, οι ποδοσφαιριστές και γενικότερα οι άνθρωποι από τον επαγγελματικό χώρο, μπορούν μόνο να ευχαριστήσουν την Παρί Σεν Ζερμέν και το Κατάρ. Εάν τα γήπεδα γεμίσουν, είναι επειδή η Παρί έχει αστέρια. Το να τους έχουμε εδώ είναι πολύ καλό για όλους μας».

«Με τους ανθρώπους που εργάζονται γύρω από τους παίκτες της Παρί, τους ξενοδόχους, τα εστιατόρια, τους ανθρώπους που ξοδεύουν τα χρήματά τους γύρω από την ομάδα, βοηθούν με τη σειρά τους τη γαλλική φορολογία. Προτιμάμε να βλέπουμε αυτούς τους παίκτες να πηγαίνουν στην Αγγλία ή στη Γερμανία; Το να τους έχουμε εδώ στη Γαλλία σήμερα είναι πολύ καλό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ