Η Παρί είπε «όχι» σε πρόταση 85 εκατομμυρίων ευρώ για το Μαρκίνιος

Η Παρί είπε «όχι» σε πρόταση 85 εκατομμυρίων ευρώ για το Μαρκίνιος

Ο Μαρκίνιος βρισκόταν ψηλά στην μεταγραφική λίστα κορυφαίας ομάδας, ωστόσο η Παρί ήταν αρνητική σε πρόταση 85. εκατ. ευρώ για τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Ο 27χρονος αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι που μας πέρασε βρέθηκε στο μικροσκόπιο της Τσέλσι, ωστόσο το φλερτ ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Πιο συγκεκριμένα ο Τόμας Τούχελ ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Μαρκίνιος, όσο βρισκόταν στον πάγκο των Γάλλων θέλησε να εντάξει στο δυναμικό των μπλε τον Βραζιλιάνο διεθνή και για αυτό τον λόγο άλλωστε, ζήτησε από τους διοικούντες των Λονδρέζων να κινηθούν για την απόκτηση του.

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά δημοσιεύματα η Τσέλσι προσπάθησε να κάνει δικό της τον αρχηγό της Παρί, βγάζοντας από τα ταμεία της το ποσό των 85 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να πείσει τον 27χρονο να γίνει κάτοικος Λονδίνου.

Ωστόσο κάπου εκεί μπήκε στην μέση η Παρί Σεν Ζερμέν απορρίπτοντας την συγκεκριμένη πρόταση, μην αφήνοντας τον Βραζιλιάνο να εκφράσει την επιθυμία του, με τους Παριζιάνους να ξεκαθαρίζουν πως ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας δεν είναι προς πώληση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ