Νέο επεισόδιο Ικάρντι – Γουάντα Νάρα με «πέτρα του σκανδάλου» τον… σωματοφύλακα (Vid)

Νέο επεισόδιο Ικάρντι – Γουάντα Νάρα με «πέτρα του σκανδάλου» τον… σωματοφύλακα (Vid)

Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα έχουν νέα προβλήματα στη σχέση τους, αυτή τη φορά με «πέτρα του σκανδάλου» τον σωματοφύλακα τους.

Ο Μάουρο Ικάρντι και η Γουάντα Νάρα λίγο καιρό μετά τα «μπλεξίματα» με την Τσίνα Σοάρες που τους έφερε μια ανάσα από τον χωρισμό φαίνεται πως έχουν νέα προβλήματα στη σχέση τους και πάλι με τρίτο πρόσωπο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Αργεντινή, το τρίτο άτομο που έχει μπει «σφήνα» στη σχέση του φορ της Παρί και της πανέμορφης συζύγου και μάνατζέρ του ήταν ο… σωματοφύλακάς της. Ο Αγκουστίν Λονγκέιρα απάντησε με πολύ ιδιαίτερο τρόπο σε ερωτήσεις για την Νάρα στο προφίλ του στο Instagram και προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του Αργεντινού επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ερωτήσεις όπως «Σου αρέσει η Γουάντα», «Είναι φανταστική η Γουάντα;», «Τι αισθάνεσαι για την Γουάντα;», έδιναν ασίστ στον Λονγκέιρα να μιλάει για το πόσο την θαυμάζει και την αγαπάει, ενώ απαντώντας καταφατικά σε ερώτηση ακολούθου του για το αν θα έβγαινε ραντεβού με παντρεμένη γυναίκα «τρέλανε» τον Ικάρντι.

Για αυτό τον λόγο ο Αργεντινός στράικερ αποφάσισε να τον απομακρύνει οριστικά από το σπίτι του δείχνοντάς του την πόρτα της εξόδου, με τον Αργεντινό δημοσιογράφο Ροντρίγκο Λούσιτς να αποκαλύπτει όλο το story μέσω τηλεοπτικής εκπομπής.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ