«Καμπάνα» για Μαρσέιγ

«Καμπάνα» για Μαρσέιγ

Η FIFA τιμώρησε τη Μαρσέιγ με απαγόρευση μεταγραφών για ένα χρόνο.

Με ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για ένα χρόνο τιμωρήθηκε η Μαρσέιγ από τη FIFA.

Η βαριά… καμπάνα για την ομάδα της Μασσαλίας προήλθε μετά τη μακροχρόνια διαμάχη με τη Γουότφορντ για τη μεταγραφή του Σενεγαλέζου Παπέ Γκουέι.

Το… σίριαλ μεταξύ των δυο ομάδων ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, με τον Σενεγαλέζο μέσο να υπογράφει με τη Γουότφορντ, πριν από τη λήξη του συμβολαίου του με τη Χάβρη.

Μετά το deal, ο Γκουέι άλλαξε ατζέντη, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο στη Μαρσέιγ τον Ιούλιο του 2020, για να ακολουθήσει η καταγγελία απ’ την πλευρά της Γουότφορντ τον περασμένο Φεβρουάριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γουόφορντ για το θέμα:

«Η Γουότφορντ επιβεβαιώνει ότι το Ποδοσφαιρικό Δικαστήριο της FIFA εξέτασε την αξίωση που κατατέθηκε κατά του ποδοσφαιριστή Πάπε Αλασάν Γκουέι και της γαλλικής ομάδας Ολιμπίκ Μαρσέιγ αποφασίζοντας:

Ο Πάπε Αλασάν Γκουέι και η Μαρσέιγ θα καταβάλουν από κοινού κι εξ ολοκλήρου αποζημίωση στη Γουότφορντ για αθέτηση συμβολαίου χωρίς δικαιολογία.

Η Μαρσέιγ δεν θα έχει δικαίωμα εγγραφής νέων παικτών, είτε σε εθνικό είτε σε διεθνές επίπεδο, για τις επόμενες δύο ολόκληρες και διαδοχικές μεταγραφικές περιόδους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ