Στην Παρί Σεν Ζερμέν ο… Κάνιε Γουέστ (pic)

Στην Παρί Σεν Ζερμέν ο… Κάνιε Γουέστ (pic)

Ο διάσημος ράπερ, Κάνιε Γουέστ, βρέθηκε στο Παρίσι και επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ένας VIP προσκλήθηκε αυτήν την Τετάρτη (26/1) το πρωί στο Καμπ ντε Λοζ. Περνώντας από τη γαλλική πρωτεύουσα για την Εβδομάδα Μόδας με τη σύντροφό του, Τζούλια Φοξ, ο Κάνιε Γουέστ έκανε μια παράκαμψη στο Σεν-Ζερμέν Ον Λε, για να φτάσει στο προπονητικό κέντρο της Παρί Σεν-Ζερμέν.

Ο Αμερικανός ράπερ χαιρέτησε τους παίκτες του συλλόγου. Συγκεκριμένα, πόζαρε με τον Νεϊμάρ, ο οποίος χάρισε τη φανέλα με το νούμερο 10 στον «Ye», το όνομα που χρησιμοποιεί τώρα ο Αμερικανός σταρ. «Χαίρομαι που σε γνώρισα θρύλε Κάνιε Γουέστ», έγραψε στο Instagram ο Βραζιλιάνος επιθετικός.

Καμία πληροφορία, ωστόσο, για τη συνάντηση του Κάνιε Γουέστ με τον Λιονέλ Μέσι. «Μιλάω με τον Θεό κάθε μέρα, είναι ο καλύτερός μου φίλος. Παίζω ποδόσφαιρο στον κήπο μου, νομίζω ότι βλέπω τον Μέσι», λανσάρει στον τίτλο του τραγουδιού «Off The Grid», που κυκλοφόρησε ακριβώς την ημέρα που ο Αργεντινός άσος έκανε το ντεμπούτο του με την Παρί Σεν-Ζερμέν.

Αυτή η επίσκεψη στα κεντρικά της Παρί ίσως δεν συνδέεται μόνο με τον θαυμασμό του ράπερ για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή. Τέσσερις μέρες πριν, ο «Ye» δημοσίευσε στο Instagram το λογότυπο της Jordan, της θυγατρικής της Nike, προμηθευτή εξοπλισμού του συλλόγου. Ένας τρόπος να αναγγείλεις μια νέα συνεργασία;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ