Λιόν – Μαρσέιγ 2-1: Με ανατροπή κρίθηκε το ντέρμπι

Λιόν – Μαρσέιγ 2-1: Με ανατροπή κρίθηκε το ντέρμπι

Η Λιόν έδειξε χαρακτήρα, ανέτρεψε το σκορ, πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στη Μαρσέιγ και μπήκε ξανά στο κόλπο της Ευρώπης και του... Champions League

Η Λιόν είναι εδώ! Σε ένα από τα σημαντικότερα ματς της χρονιάς επέδειξε χαρακτήρα και μένει εντός στόχων στη Ligue 1. Αν και έχανε με 1-0 από τη Μαρσέιγ μέχρι το 76′, κατάφερε στο τελευταίο τέταρτο να τα φέρει όλα… τούμπα και τελικά νίκησε με σκορ 2-1.

Πλέον, η Λιόν είναι στην 7η θέση με 34 πόντους και ισόβαθμη με την 5η Ρεν, που με τα τωρινά δεδομένα βγαίνει στην Ευρώπη, ενώ είναι στο -6 από την 3η θέση που οδηγεί στο Champions League και την οποία αυτή τη στιγμή καταλαμβάνει η Μαρσέιγ.

Οι Μασσαλοί άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Γκεντουζί έπειτα από κόρνερ στο 11′ και μέχρι το 76′ έδειχνε να κρατά σταχ χέρια της μία υπερπολύτιμη νίκη που θα την έφερνε στη 2η θέση του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, σε εκείνο το σημείο ο Σακίρι ισοφάρισε με κεφαλιά και σαν να μην έφτανε αυτό στο 90′ ο Ντεμπελέ… έσκασε αδιανόητη ντρίμπλα στον Σαλιμπά και με λόμπα νίκησε τον Λόπεθ για το τελικό 2-1 της Λιόν!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ