Συνάντηση Πέρεθ – Κελαϊφί για τη μεταγραφή του Εμπαπέ

Συνάντηση Πέρεθ – Κελαϊφί για τη μεταγραφή του Εμπαπέ

Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ θα συναντήσει τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νάσερ Αλ-Κελαϊφί, ώστε να συζητήσουν για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ.

Την Τρίτη (15/02, 22:00) Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζονται να κοντράρουν τις δυνάμεις τους για τη φάση των «16» του Champions League.

Μια ημέρα νωρίτερα οι ισχυροί άνδρες των δύο ομάδων θα συναντηθούν στο Παρίσι για να συζητήσουν ένα από τα πιο… καυτά θέματα της επικαιρότητας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Το προηγούμενο καλοκαίρι οι πρόεδροι των δύο συλλόγων είχαν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας αναφορικά με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ. Οι «μερένχες» έκαναν ότι μπορούσαν για να αποκτήσουν τον Γάλλο σούπερ σταρ, όμως ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί αποφάσισε να τον κρατήσει και τη φετινή σεζόν.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο 23χρονος επιθετικός δεν θα παραμείνει για πολύ καιρό στο ρόστερ της γαλλικής ομάδας, καθώς φέρεται να έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τη «Βασίλισσα».

Έτσι, όπςω αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα μεταβεί στο Παρίσι, προκειμένου να συζητήσει με τον Νάσερ Αλ-Κελαϊφί για τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ