Ποκετίνο: «Ο Μέσι είναι το ποδόσφαιρο»

Ποκετίνο: «Ο Μέσι είναι το ποδόσφαιρο»

Ο Αργεντίνος τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν θέλησε να απαντήσει στους επικριτές του Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας πως ο σούπερ σταρ των Γάλλων είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά την νέα του ποδοσφαιρική περιπέτεια με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Αργεντίνο σούπερ σταρ να μην θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που θαυμάσαμε με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα η κριτική προς το πρόσωπο του έγινε ακόμη πιο έντονη, μετά το πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης εκεί όπου ο 34χρονος άσος αστόχησε σε χτύπημα πέναλτι.

Βλέποντας ο Μαουρίσιο Ποκετίνο τα «καρφιά» που δέχεται ο Λιονέλ Μέσι από τον Τύπο, θέλησε να υψώσει τέιχος προστασίας, μπροστά από τον ηγέτη των Παριζιάνων.

«Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Αν θέλεις να εξηγήσεις το ποδόσφαιρο σε κάποιον, είναι ο Μέσι. Το να χάσει ένα πέναλτι δεν θα επηρεάσει την αυτοπεποίθησή του, είναι αδύνατο. Αν κάποιος το λέει αυτό, είναι επειδή δεν ξέρει αυτό το άθλημα. Ο Μέσι είναι το ποδόσφαιρο και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντίνος τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ