Μπεν Αρφά : «Τελειώνει η περιπέτειά μου στην Παρί»

Μπεν Αρφά : «Τελειώνει η περιπέτειά μου στην Παρί»

Ο Χατέμ Μπεν Αρφά τοποθετήθηκε για το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στη γαλλική ομάδα.

Ο Χατέμ Μπεν Αρφά, που πρόσφατα αναφέρθηκε από ξένα ΜΜΕ ως στόχος του Ολυμπιακού, αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με τοποθέτηση που έκανε ο ίδιος. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να παραμείνει στην ομάδα του Παρισιού και πως ψάχνει για νέες προκλήσεις στην καριέρα του.

«Σύντομα η περιπέτεια μου στην Παρί Σεν Ζερμέν τελειώνει. Παρά τις δύσκολες στιγμές, είμαι χαρούμενος που φόρεσα την φανέλα της. Θα κρατήσω υπέροχες αναμνήσεις από τους συμπαίκτες μου. Εκτιμώ την υποστήριξη που δέχθηκα. Θα αγαπώ πάντα αυτή την ομάδα», έγραψε στο Instagram ο Γαλλο-Τυνήσιος, που είναι τραυματίας στην βουβωνική χώρα.

Η καριέρα του ταλαντούχου Μπεν Αρφά ήταν γεμάτη σκαμπανεβάσματα. Έφτασε στην Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι του 2016 από τη Νις, αλλά ο Ισπανός προπονητής Ουνάι Εμερι, τον χρησιμοποίησε μόνο στην πρώτη σεζόν. Έπαιξε  συνολικά 1.136 λεπτά, σε Ligue 1 (23 αγώνες) Champions League (3 αγώνες) και γαλλικό Κύπελλο (3 αγώνες).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ