L’Equipe : «Τούχελ ή Λεβ για την Παρί Σεν Ζερμέν»

L’Equipe : «Τούχελ ή Λεβ για την Παρί Σεν Ζερμέν»

Η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» αναφέρει ότι δύο Γερμανοί προπονητές θα δώσουν μάχη για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι είτε ο Τόμας Τούχελ είτε ο Γιόακιμ Λεβ θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ουνάι Έμερι. Ο Ισπανός θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι από τον πάγκο της γαλλικής ομάδας μετά […]

Η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» αναφέρει ότι δύο Γερμανοί προπονητές θα δώσουν μάχη για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι είτε ο Τόμας Τούχελ είτε ο Γιόακιμ Λεβ θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ουνάι Έμερι.

Ο Ισπανός θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι από τον πάγκο της γαλλικής ομάδας μετά την αποτυχία του στο Champions League. Η Παρί αποκλείστηκε στην φάση των «16» από την Ρεάλ Μαδρίτης και έμεινε για ακόμα μια χρονιά μακριά, από την κατάκτηση του τίτλου της Πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, προτιμάται ο 44χρονος Τούχελ, που παραμένει χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από την Ντόρτμουντ, όμως φέρεται επίσης υποψήφιος και για τον πάγκο της Άρσεναλ, στην θέση του Αρσέν Βενγκέρ.

Στη λίστα της διοίκησης βρισκόταν μεταξύ άλλων και ο Αντόνιο Κόντε, όμως ο Ιταλός προπονητής φαίνεται ότι αφού αποχωρήσει από την Τσέλσι, θα αναλάβει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ