«Ο Ποτσετίνο προτιμά τη Ρεάλ από τη Γιουνάιτεντ»

«Ο Ποτσετίνο προτιμά τη Ρεάλ από τη Γιουνάιτεντ»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο φέρεται να θέλει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, παρά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν μετά το καλοκαίρι, ακόμη κι αν καταφέρει να κατακτήσει το πολυπόθητο τρόπαιο του Champions League.

Ήδη η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Αργεντινού τεχνικού, αλλά σύμφωνα με την καταλανική Sport δεν προτίθεται να επιστρέψει στην Αγγλία, ειδικά για λογαριασμό των κόκκινων διαβόλων, που δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως προτιμά τη Ρεάλ και μάλιστα έχουν γίνει συζητήσεις για τριετές συμβόλαιο που θα έχει ισχύ από το καλοκαίρι και μετά.

Στη Ρεάλ υπάρχει δυσαρέσκεια για τον Κάρλο Αντσελότι, έστω και αν η ομάδα πηγαίνει για το πρωτάθλημα και παράλληλα είναι ανοικτό και το Champions League (έχασε 1-0 από την Παρί στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16»), με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να έχει έντονα παράπονα από τον Ιταλό για τον τρόπο που αγωνίστηκε η βασίλισσα στο πρώτο ματς με τους Παριζιάνους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ