Ο Εμπαπέ δεν έχει ακόμα δίπλωμα οδήγησης, προτιμά τους σοφέρ (pics)

Ο Εμπαπέ δεν έχει ακόμα δίπλωμα οδήγησης, προτιμά τους σοφέρ (pics)

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι 23 ετών κι έχει κατακτήσει ήδη πάρα πολλά ως ποδοσφαιριστής, του λείπουν όμως πράγματα που κάνουν οι... κοινοί θνητοί, όπως το δίπλωμα οδήγησης.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ βλέπει τα κορυφαία ποδοσφαιρικά κλαμπ της Ευρώπης να «σφάζονται» για εκείνον, έχει κατακτήσει ήδη Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Γαλλίας, όμως η εξωφρενική ποδοσφαιρική άνοδός του επί συναπτά έτη τον έχει αφήσει πίσω σε πράγματα που κάνουν συνομίλικοί του.

Ένα από αυτά είναι το δίπλωμα οδήγησης. Όταν πήγε στην Παρί, ο σύλλογος θέλησε να του οργανώσει υα μαθήματα, φέρνοντάς τον σε επικοινωνία με σχολές, αλλά ο ίδιος δε βιάστηκε. Δεν έχει αποκτήσει ακόμη το δικό του και μετακινείται πάντα με ιδιωτικούς σοφέρ. Έχει αναφερθεί στο θέμα κατα καιρούς.

Αναλυτικά όσα έχει πει:

«Είναι ένα από τα μειονεκτήματα της πρόωρης επιτυχίας. Μου λείπουν απλά πράγματα όπως το να έχω δίπλωμα οδήγησης. Νομίζω ότι το κάνουν όλοι. Για πολλούς ανθρώπους, το δίπλωμα είναι απαραίτητο. Είναι συνώνυμο της αυτονομίας, αλλά εγώ είχα πάντα οδηγούς στη διάθεσή μου. Το μεγαλύτερο ελάττωμά μου είναι ότι δεν έχω άδεια οδήγησης.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ