Έξαλλοι οι οπαδοί της Παρί με Αλ Κελαϊφί και Λεονάρντο: «Πάρτε δρόμο από εδώ…» (pic)

Έξαλλοι οι οπαδοί της Παρί με Αλ Κελαϊφί και Λεονάρντο: «Πάρτε δρόμο από εδώ…» (pic)

Συνθήματα κατά της διοίκησης στο προπονητικό της Παρί Σεν Ζερμέν από τους οπαδούς της ομάδας. «Πάρτε δρόμο» έγραψαν στους τοίχους με κύριο αποδέκτη τον Αλ Κελαϊφί και τον Λεονάρντο

Ο αποκλεισμός της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Ρεάλ Μαδρίτης στους «16» του Champions League και ο τρόπους που ήρθε για άλλη μια χρονιά έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων στις τάξεις των οπαδών του γαλλικού συλλόγου.

Συγκεκριμένα, η κατάσταση στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι έκρυθμη μετά τα όσα συνέβησαν την περασμένη Τετάρτη, ενώ οι οργανωμένοι οπαδοί στέλνουν ξεκάθαρα μηνύματα κατά της διοίκησης.

Μετά τις αποδοκιμασίες στο «Παρκ Ντε Πρενς», στο 3-0 απέναντι στην Μπορντό, τη Δευτέρα (14/3) στο προπονητικό κέντρο της ομάδας είχαν γραφτεί με σπρέι συνθήματα κατά των διοικούντων. Οι οργανωμένοι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν με συνθήματα που έγραψαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας ζητούν από τους Αλ Κελαϊφί και Λεονάρντο να αποχωρήσουν άμεσα από τον σύλλογο.

«Λεονάρντο και Νασέρ πάρτε δρόμο από εδώ! Η Παρί ποτέ δεν θα ανήκει στο Κατάρ», έγραψαν αναφερόμενοι στον αθλητικό διευθυντή και τον πρόεδρο της ομάδας.

Δείτε το προπονητικό κέντρο της Παρί Σεν Ζερμέν:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ