Δεν μιλάνε μεταξύ τους: Χωρισμένα σε στρατόπεδα τα αποδυτήρια της Παρί

Δεν μιλάνε μεταξύ τους: Χωρισμένα σε στρατόπεδα τα αποδυτήρια της Παρί

Διχασμός στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν με τους παίκτες των Γάλλων να έχουν χωριστεί στα δυο, μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Παρί Σεν Ζερμέν διανύει έναν εξαιρετικά δύσκολο μήνα μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στα τελευταία της έξι παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, η Παρί μετράει 2 νίκες και 4 ήττες. Η πρόσφατη ήττα από τη Μονακό με κάτω τα χέρια (3-0) δυσχέρανε το κλίμα στις τάξεις των Παριζιάνων.

Ο τρόπος που ήρθε η ήττα από μία ομάδα που βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας και 21 πόντους μακριά της χτύπησε ένα ακόμη καμπανάκι. Δημοσιεύματα στη Γαλλία υποστηρίζουν ότι η αντίδραση μέσα στα αποδυτήρια προκαλεί περισσότερη ανησυχία.

Σύμφωνα με το RMC Sport, έχουν δημιουργηθεί δύο «κλίκες» στην ομάδα. Μία που συμπεριλαμβάνει όλους τους Λατινοαμερικάνους αστέρες και μία άλλη που περιλαμβάνει εκείνους που μιλάνε γαλλικά. Μία πηγή κοντά στην ομάδα, υποστήριξε ότι η ένταση ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα «αυξήθηκε λίγο παραπάνω» ως αποτέλεσμα της συντριβής από τη Μονακό.

Μετά την ήττα από τους Μονεγάσκους, δεν βγήκε κανένας παίκτης της ομάδας να συζητήσει και να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του ενόψει της συνέχειας. Ειδικά στο ταξίδι της επιστροφής στη γαλλική πρωτεύουσα επικρατούσε σιωπή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ