Παρί Σεν Ζερμέν : Πάει για την ακριβότερη μεταγραφή τερματοφύλακα

Παρί Σεν Ζερμέν : Πάει για την ακριβότερη μεταγραφή τερματοφύλακα

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τινάξει την μπάνκα στον αέρα κάνοντας την ακριβότερη μεταγραφή τερματοφύλακα στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Το ρεκόρ της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία το έχει εκείνη και είναι τα 222 εκατομμύρια για τον Νεϊμάρ. Ωστόσο, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν αρκείται σε αυτό, καθώς ετοιμάζεται να κάνει την πιο μεταγραφή τερματοφύλακα που έγινε ποτέ!

Οι Παριζιάνοι είναι διατεθειμένοι να βγάλουν από τα ταμεία τους 100 εκατομμύρια ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Γιάν Όμπλακ, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα. Ο Σλοβένος γκολκίπερ θεωρείται από τους καλύτερους στον κόσμο και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Αλ Κελαϊφί.

Το συμβόλαιό του με τους ροχιμπλάνκος λήγει το καλοκαίρι του 2021, με τη ρήτρα αποδέσμευσής του να ανέρχεται στα 71,9 εκατ. ευρώ. Η Παρί θέλει να έχει παίκτες από το πάνω ράφι σε κάθε της θέση, ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατή του χρόνου με απώτερο σκοπό το Champions League.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα υπάρξει επίσημη πρόταση για τον 25χρονο πορτιέρο και φυσικά το αν θα πάρει σάρκα και οστά το καλοκαίρι η μεταγραφή-ρεκόρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ