Εμπαπέ: Κάνουν προσπάθειες να μείνει στην Παρί

Εμπαπέ: Κάνουν προσπάθειες να μείνει στην Παρί

Ο στενός κύκλος του Κιλιάν Εμπαπέ κάνει τα πάντα για να πείσει τον Γάλλο επιθετικό να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και μετά το τέλος της σεζόν.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποτελεί το μήλον της Έριδος για πολλά μεγάλα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ και είναι σίγουρο πως μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου πολλές ομάδες θα δώσουν μάχη για τον αποκτήσουν.

Μάλιστα πολλά έχουν ακουστεί όλο αυτό το διάστημα για την μεταγραφή του Γάλλου επιθετικού στη Ρεάλ Μαδρίτης, με πολλούς να αναφέρουν πως η συμφωνία είναι οριστική ανάμεσα στις δύο πλευρές, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι επίσημο μέχρι τώρα.

Βέβαια ο ίδιος ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα ακόμα σχετικά με το μέλλον του μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς το συμβόλαιο του λήγει και θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί.

Πάντως τα τελευταία γαλλικά δημοσιεύματα που κυκλοφορούν αναφέρουν, πως ο στενός κύκλος του Γάλλου τον έχει πάρει από κοντά και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να παραμείνει ο Εμπαπέ στην ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ