Ντι Μαρία: Στη λίστα των Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο και Μπενφίκα

Ντι Μαρία: Στη λίστα των Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο και Μπενφίκα

Ο Άνχελ Ντι Μαρία αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν και τέσσερις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία είναι δεδομένο ότι μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα αποχωρήσει από τη Παρί Σεν Ζερμέν και ήδη βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Ο Αργεντινός εξτρέμ έχει ξεκινήσει ήδη να ψάχνει την επόμενη ομάδα που θα αγωνιστεί από νέα σεζόν, έχοντας για δεδομένο πως θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Έτσι ήδη αρκετοί σύλλογοι από την Ευρώπη έχουν ενδιαφερθεί για την περίπτωση του.

Μια από τις πρώτες ομάδες που είχαν στον στόχαστρο τους τον Άνχελ Ντι Μαρία είναι η Γιουβέντους, ωστόσο στο κόλπο έχουν προστεθεί τόσο η Ατλέτικο Μαδρίτης όσο και η Μπενφίκα που εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση της απόκτησης του Αργεντινού.

Ο Ντι Μαρία βρίσκεται στην Παρί Σεν Ζερμέν από το καλοκαίρι του 2015, μετρώντας 290 συμμετοχές με 91 γκολ και 117 ασίστ. Στην σπουδαία καριέρα του έχει αγωνιστεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπενφίκα, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ροσάριο Σεντράλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ