Σεντ Ετιέν: Μια αγωνιστική κεκλεισμένων λόγω καπνογόνων

Σεντ Ετιέν: Μια αγωνιστική κεκλεισμένων λόγω καπνογόνων

Η Σεντ Ετιέν αναμένεται να τιμωρηθεί με τουλάχιστον μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των καπνογόνων που άναψαν οι οπαδοί στο παιχνίδι κόντρα στη Μονακό.

Η Σεντ Ετιέν θα παίξει τουλάχιστον τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της στη Ligue 1 κεκλεισμένων των θυρών, αφού ο τελευταίος που έδωσε διακόπηκε λόγω καπνογόνων που άναψαν στις εξέδρες του σταδίου «Ζοφρουά Γκισάρ», όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (25/04) η γαλλική λίγκα.

Η LFP αποφάσισε ότι οι εντός έδρας αγώνες των «στεφανουά» θα διεξάγονταν χωρίς θεατές μέχρι την τελική της απόφαση στις 18 Μαΐου, τέσσερις ημέρες μετά τον επόμενο εντός έδρας αγώνα του συλλόγου. Η αναμέτρηση με την Μονακό διακόπηκε για σχεδόν μισή ώρα λόγω προβλημάτων που δημιούργησαν οι οπαδοί το Μεγάλο Σάββατο (23/04), προτού η Μονακό ολοκληρώσει το ματς με την επιβλητική νίκη με 4-1.

Η Σεντ Ετιέν δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, ούσα στην 18η θέση της βαθμολογίας. Ακολουθούν οι εκτός έδρας αναμετρήσεις με την τρίτη του βαθμολογικού πίνακα, Ρεν και τη Νις πριν φιλοξενήσει τη Ρεμς στις 14 Μαΐου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ