Ποτσετίνο: «Δεν είπα ποτέ ότι ο Εμπαπέ θα ανανεώσει»

Ποτσετίνο: «Δεν είπα ποτέ ότι ο Εμπαπέ θα ανανεώσει»

Σε ανασκευή της δήλωσης του αναφορικά με το μέλλον του ίδιου όσο και του Κιλιάν Εμπαπέ, προχώρησε ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Πριν από λίγες ημέρες ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο εξέφρασε την πεποίθηση πως τόσο ο ίδιος, όσο και ο Κιλιάν Εμπαπέ έχουν αρκετές πιθανότητς να παραμείνουν στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη νέα χρονιά. Μια δήλωση που προκάλεσε την αντίδραση του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος υποστήριξε πως αρκετές φορές οι προπονητές λένε ψέματα.

Ωστόσο ο Ποκετίνο αποφάσιε να «ανασκευάσει» την συγκεκριμένη δήλωση του, αναφορικά με το μέλλον τόσο του ίδιου όσο και του Κίλιαν Εμπαπέ.

«Ο Μπαπέ κι εγώ έχουμε 100% πιθανότητες να παραμείνουμε», απάντησε πριν λίγες ημέρες ο Αργεντινός τεχνικός, στους δημοσιογράφους, ωστόσο όλα αλλάζουν. Ο Ποκετίνο φρόντισε να πάρει πίσω όλα όσα είχε πει, υποστηρίζοντας πως μιλούσε για τη… σεζόν που διανύουμε και όχι για το μέλλον : «Η δήλωσή μου που λέει ότι εγώ και ο Μπαπέ θα είμαστε στην Παρί 100% την επόμενη σεζόν; Δεν το είπα αυτό, δεν ήταν αυτό το μήνυμά μου. Απάντησα για το σήμερα, όχι για την επόμενη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ