Η απάντηση του Τραορέ στις καταγορίες ότι είναι μεγαλύτερος και λέγεται αλλιώς!

Η απάντηση του Τραορέ στις καταγορίες ότι είναι μεγαλύτερος και λέγεται αλλιώς!

Ο 27χρονος επιθετικός της Μονακό κατηγορείται από πρόεδρο ομάδας της Ακτής Ελεφαντοστού ότι είναι 29 ετών και λέγεται Τραορέ Μενενέ.

Απίστευτες καταγγελίες για την πραγματική ηλικία του Λατσινά Τραορέ έκανε ο πρόεδρος της ομάδας Etoile Sportive d’Abobo (Ακτή Ελεφαντοστού). Συγκεκριμένα, ο Ιμπραΐμ Κονέ, μιλώντας στα γαλλικά ΜΜΕ, υποστήριξε ότι ο επιθετικός της Αμιέν (δανεικός από τη Μονακό), δεν είναι 27 ετών, αλλά 29, σημειώνοντας ότι ούτε το όνομά του είναι πραγματικό. Μάλιστα, τόνισε ότι όταν αγωνιζόταν στην ομάδα του, το 2005, ονομαζόταν Τραορέ Μενενέ!

Κατηγορίες που δεν έμειναν αναπάντητες από τον διεθνή Ιβοριανό ποδοσφαιριστή. Ο Τραορέ, λοιπόν, μιλώντας στην εφημερίδα «L’Equipe», υποστήριξε ότι «…όλα αυτά δεν είναι τίποτε παραπάνω από ιστορίες. Οταν τα είδα όλα αυτά εξεπλέγην και κυρίως σοκαρίστηκα από το γεγονός ότι ένας μεγάλος αδεργός κάνει τέτοια πράγματα. Μόλις το πρωτάθλημα τελειώσει, οι δικηγόροι μου θα ασχοληθούν με αυτό».

Ο 27χρονος Τραορέ υποστηρίζει ότι ποτέ δεν έχει χρησιμοποιήσει το όνομα Τραορέ Μενενέ, κόντρα σε αυτά που ισχυρίζεται ο Κονέ. «Είναι απίστευτο, οι δύο γονείς μου είναι ζωντανοί και είναι αυτοί που μου έδωσαν αυτή την ταυτότητα. Είναι κάτι βρόμικο εναντίον της οικογένειάς μου. Οι γονείς μου τον καλούν συνεχώς, θέλουν να του μιλήσουν, αλλά ο ίδιος δεν τους απαντάει. Ο Νόμος θα μιλήσει και η αλήθεια θα θριαμβεύσει. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα είπε. Δεν μπορεί να με κάνει να φαίνομαι σαν κάποιος άλλος που δεν είμαι», τόνισε επιπλέον ο θηριώδης (2,01 μ.) επιθετικός.

Αξίζει τέλος να αναφέρουμε ότι ο Τραορέ υποστήριξε ότι γνώριζε τον πρόεδρο της εν λόγω ομάδας και ότι είναι βέβαιος πως τα κάνει όλα επειδή θέλει να κερδίσει λεφτά. Καθώς επί της ουσίας ο Κονέ υποστηρίζει ότι η αλλαγή στοιχείων του παίκτη, κόστισε πολλά χρήματα που θα έπρεπε να πάρει η Etoile Sportive d’Abobo, από τις πολυδάπανες μεταγραφές του σε Ανζί και Μονακό!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ