«Άκυρο» της Παρί στον Ρονάλντο!

«Άκυρο» της Παρί στον Ρονάλντο!

Σύμφωνα με τους Γάλλους ο Κριστιάνο Ρονάλντο αυτοπροτάθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο οι Παριζιάνοι του έριξαν «άκυρο»!

Σαν «τρελός» εξακολουθεί να θέλει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Παρότι ο Έρικ Τεν Χαγκ δήλωσε πρόσφατα πως ο Πορτογάλος σταρ βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του, ο ίδιος ο 37χρονος φέρεται να προσπαθεί με μανία να αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ» και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Είναι γνωστό εδώ και αρκετές εβδομάδες, πως τόσο η Τσέλσι, όσο και η Μπάγερν «παίζουν» δυνατά για την περίπτωση του Ρονάλντο. Σύμφωνα ωστόσο με δημοσίευμα της «Le Parisien», ο Πορτογάλος προσπάθησε να μετακομίσει στο Παρίσι, δίπλα στον Λιονέλ Μέσι!

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από τη Βραζιλία: «Ελληνική ομάδα θέλει τον Ντιέγκο»

Όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, ο γνωστός μάνατζερ του Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, πρότεινε τον πελάτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν πριν από μερικές ημέρες και προσπάθησε να βρει μια φόρμουλα, ώστε να κάνει τον Πορτογάλο κάτοικο Παρισιού.

Η απάντηση της γαλλικής ομάδας ωστόσο ήταν αρνητική, καθώς ο Πορτογάλος σταρ δεν «χωράει» στα πλάνα του Κριστόφ Γκαλτιέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ