Επίσημο: Στην Τρουά ο Ρόνι Λόπες (pics)

Επίσημο: Στην Τρουά ο Ρόνι Λόπες (pics)

Τόσο η Τρουά όσο και η Σεβίλλη ανακοίνωσαν τον δανεισμό του Ρόνι Λόπες στη γαλλική ομάδα

Είναι επίσημο πλέον! Ο Ρόνι Λόπες συνεχίζει την καριέρα του στην Τρουά, με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τη Σεβίλλη, χωρίς να υπάρχει οψιόν αγοράς!

Τόσο η ισπανική όσο και η γαλλική ομάδα ανακοίνωσαν σχεδόν μαζί χρονικά τον δανεισμό του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος πέρσι μέτρησε 27 συμμετοχές, 4 γκολ και 1 ασίστ με τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο Ρόνι Λόπες έχει εμπειρία από τη Ligue 1, καθώς έχει αγωνιστεί σε Μονακό (82 ματς, 21 γκολ 14 ασίστ), Λιλ (72 ματς, 12 γκολ, 9 ασίστ) και Νις (33 ματς, 5 γκολ, 2 ασίστ. Με τη Σεβίλλη έχει παίξει σε 14 αγώνες έχοντας 1 ασίστ, ενώ στη Μάντσεστερ Σίτι μέτρησε σε 5 ματς 1 γκολ και 2 ασίστ.

Η ανακοίνωση της Τρουά:

«Η Τρουά είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα τον Ρόνι Λόπες. Με περισσότερα από 150 παιχνίδια, 29 γκολ και 19 ασίστ στη Ligue 1, ο έμπειρος 26χρονος μέσος υπέγραψε ως δανεικός για μία σεζόν (χωρίς οψιόν αγοράς) από τη Σεβίλλη».

Και η ανακοίνωση της Σεβίλλης:

«Σεβίλλη και Τρουά ήρθαν σε συμφωνία για τον δανεισμό του Ρόνι Λόπες για έναν χρόνο στη γαλλική ομάδα. Ο εξτρέμ της Σεβίλλης είχε δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό την περασμένη σεζόν, όπου μέτρησε 27 αγώνες και σκόραρε 4 γκολ. Προηγουμένως, τη σεζόν 2020/21, είχε παραχωρηθεί επίσης δανεικός στο γαλλικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στη Νις.

Ως παίκτης της Σεβίλλης, ο Βραζιλιάνος με πορτογαλική υπηκοότητα, έχει αγωνιστεί συνολικά σε 14 ματς σε La Liga, Europa League και Copa del Rey, από το 2019 και όταν ήρθε. Η Σεβίλλη εύχεται ό,τι καλύτερο στον Ρόνι Λόπες σε αυτή του τη νέα εμπειρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ