Μέσι, the decision: Η επιστροφή, η παραμονή και το Μουντιάλ που θα καθορίσει το μέλλον

Μέσι, the decision: Η επιστροφή, η παραμονή και το Μουντιάλ που θα καθορίσει το μέλλον

Για ακόμη μια φορά ο ποδοσφαιρικός πλανήτης κινείται στους ρυθμούς του Λέο Μέσι και στη μεγάλη του απόφαση. Ποια θα είναι ωστόσο η επιλογή του...

«Φωτιά» έχουν πάρει τις τελευταίες ημέρες τα σενάρια με την ενδεχόμενη επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα. Σενάρια τα οποία «φούντωσαν» ακόμα περισσότερο μετά και τις δηλώσεις του οικονομικού αντιπρόεδρου των «μπλαουγκράνα», ο οποίος τόνισε ότι δεν θα υπάρξει κανένα οικονομικό πρόβλημα για το μεγάλο comeback.

«Οπως όταν έπαιζε, αυτός ελέγχει την μπάλα. Αυτό είναι ένα θέμα για την διαχείριση του αθλητισμού. Εάν το σκεφθεί, θα πιάσουμε δουλειά. Ξέρουμε να κάνουμε θαύματα. Αλλά ναι, είναι πλεονέκτημα για την Μπάρτσελόνα και οι πόρτες του συλλόγου είναι πάντα ανοικτές για τον Μέσι», σχολίασε χαρακτηριστικά, ο παράγοντας των «μπλαουγκράνα».

Διαβάστε επίσης: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 70-80: Θρύλος «μπουλντόζα» στη Βαρκελώνη!

Την ίδια ώρα η Παρί Σεν Ζερμέν καραδοκεί και περιμένει, πιστεύοντας πως έχει βάσιμες πιθανότητες να «δέσει» τον Μέσι για μια ακόμη χρονιά.

Είναι ωστόσο έτσι τα πράγματα; Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, ο Μέσι δεν έχει πάρει καμία απόφαση για το μέλλον του. Και μάλιστα δεν αναμένεται να παρθεί κάποια απόφαση αυτή τη στιγμή.

Όπως αναφέρεται, ο Μέσι έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ασχοληθεί με το μέλλον του τη δεδομένη στιγμή και δεν πρόκειται να το κάνει μέχρι και τον χειμώνα του 2023. Στόχος του είναι να προετοιμαστεί για το ερχόμενο Μουντιάλ του Κατάρ και να συγκεντρωθεί μονάχα εκεί.

Έτσι, αυτή τη στιγμή όλα είναι πιθανά. Τόσο η παραμονή του στο Παρίσι, όσο και η επιστροφή του στη Βαρκελώνη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ