Παρί Σεν Ζερμέν : Ετοιμάζει πρόταση για Κασεμίρο

Παρί Σεν Ζερμέν : Ετοιμάζει πρόταση για Κασεμίρο

Η Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να κινηθεί δυναμικά και το φετινό καλοκαίρι για μεταγραφές, με πρώτο στόχο την απόκτηση του Κασεμίρο από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Για την απόκτηση του Κασεμίρο θα κινηθεί το καλοκαίρι η Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με δημοσίευμα της As. Η γαλλική ομάδα μπορεί να κατέκτησε το πρωτάθλημα όμως ο αποκλεισμός στη φάση των 16 του Champions League απ’ τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν ξεχνιέται, κι έτσι οι Παριζιάνοι ετοιμάζονται για σημαντικές μεταγραφές και το φετινό καλοκαίρι.

Ο πρώτος στόχος είναι ο Κασεμίρο, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρεάλ και θεωρείται ιδανικός τόσο για τα αμυντικά, αλλά και για τα επιθετικά του προσόντα. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, η Παρί έχει βάλει στο μάτι τον Βραζιλιάνο μέσο για να αντικαταστήσει τον Τιάγκο Μότα.

Όμως η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ενώ και η ρήτρα του ανέρχεται στα 200 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως η Παρί είναι διατεθειμένη να προσφέρει ακόμα και 100 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της ποσό που σύμφωνα με το δημοσίευμα δύσκολα θα αρνηθεί η βασίλισσα.

Ο Κασεμίρο τη φετινή σεζόν μετράει 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με εφτά γκολ και τρεις ασίστ. Συνολικά, με τη φανέλα των Μαδριλένων έχει 14 γκολ και 12 ασίστ σε 143 παιχνίδια, ενώ είναι 21 φορές διεθνής με τη Βραζιλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ