Ντιζόν – Λυών 2-5

Ντιζόν – Λυών 2-5

Σε μια αναμέτρηση που… έβρεχε γκολ, η Λυών επικράτησε εκτός έδρας της Ντιζόν (5-2) και παραμένει μαζί με την Μαρσέιγ στο κυνήγι της δεύτερης θέσης και της Μονακό.

Η αδιάφορη βαθμολογικά Ντιζόν, υποδέχτηκε τη Λυών στο Γκαστόν Ζεράρ, σε μια αναμέτρηση που οι άμυνες είχαν ρόλο… κομπάρσου. Και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους μπροστά από τους αντ΄λιπαλους τερματοφύλακες αλλά οι Λυονέ είχαν ποιοτικότερα και καλύτερα τελειώματα με αποτέλεσμα να πανηγυρίσουν μια ευρεία νίκη.

Το σκορ άνοιξε ο Μέμφις Ντεπάι στο 4’ για να διαμορφώσει το σκορ ημιχρόνου στο 1-1. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν πολύ νωρίς και με δύο γκολ κλείδωσαν επί της ουσίας τη νίκη. Ο Ροσιέ στο 50’ με αυτογκόλ και ο Φεκίρ στο 53’ σκόραραν για το 3-1, με τον Σλίτι να διατηρεί στο παιχνίδι τους γηπεδούχους μειώνοντας άμεσα σε 3-2 στο 55’΄.

Σήμερα όμως δεν ήταν η μέρα της Ντιζόν. Ο Κορνέ που μπήκε ως αλλαγή στο 73’, είχε άμεσο και καθοριστικό αντίκτυπο στην αναμέτρηση, φτιάχνοντας το γκολ του Τραορέ στο 77’ και διαμορφώνοντας το τελικό 5-2 στο 82’ για την 5η σερί νίκη της φορμαρισμένη εσχάτως Λυών.

Дижон – Лион. Обзор матча. Франция. Лига 1 2017/18. 34 тур. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ