Παρί Σεν Ζερμέν : Πάει για Βενγκέρ

Παρί Σεν Ζερμέν : Πάει για Βενγκέρ

Σύμφωνα με τη «L' Equipe» η Παρί Σεν Ζερμέν ενδέχεται να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Αρσέν Βενγκέρ με τον Αλσατό να έχει στη γαλλική ομάδα διαφορετικό ρόλο σε σχέση με εκείνον που τον είχαμε συνηθίσει στην Άρσεναλ για 22 χρόνια.

Μέσω επιστολής του ο Αρσέν Βενγκέρ έκανε γνωστό την Παρασκευή (20/4) πως στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Άρσεναλ, μετά από 22 χρόνια.

Η πολύ κακή πορεία των Κανονιέρηδων φέτος στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με τους φίλους της αγγλικής ομάδας που συνεχώς τον αποδοκίμαζαν συνέβαλαν τα μέγιστα, προκειμένου ο Αλσατός να πάρει την παραπάνω απόφαση.

Όμως, η αποχώρησή του από την αγγλική ομάδα δεν σημαίνει πως θα βγει και στη… σύνταξη. Μάλιστα, όπως αναφέρει η «L’ Equipe» η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ήδη προσεγγίσει τον Βενγκέρ μιας και τον θέλει στις τάξεις της. Όχι όμως ως προπονητή, αλλά ως Διευθυντή Ποδοσφαίρου.

Στην ουσία ο Αλσατός επιβλέπει την ομάδα λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος των Γάλλων, αλλά θα έχει και συμβουλευτικό ρόλο για τον επόμενο τεχνικό των πρωταθλητών Γαλλίας, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα θα είναι ο Τόμας Τούχελ.

Ωστόσο, περισσότερες εξελίξεις αναμένεται να υπάρχουν το επόμενο χρονικό διάστημα όταν και τελειώσει η σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ