Γκινγκάμπ – Μονακό 3-1

Γκινγκάμπ – Μονακό 3-1

Η Γκινγκάμπ εκμεταλλεύτηκε την κόκκινη κάρτα του Ζέμερσον (21’) και επικράτησε με 3-1 της Μονακό, βάζοντας φωτιά στη μάχη για την κατάληψη της 2ης θέσης στο Σαμπιονά.

Ο Ζέμερσον μπορούμε να πούμε πως εν πολλοίς έκρινε την αναμέτρηση, αφού όχι μόνο παραχώρησε πέναλτι στην Γκινγκάμπ στο 21’, αλλά τιμωρήθηκε για αυτή την ενέργειά του με κόκκινη κάρτα. Ο Μπριάντ στο 22’ ήταν ψύχραιμος και έκανες το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 34’ ο Ντιντό έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην Γκινγκάμπ και ο Τουράμ με ένα γρήγορο γκολ στις αρχές του δευτέρου μέρους έκανε το 3-0 (48’). Το μόνο που κατάφερε η αποψιλωμένη Μονακό ήταν να μειώσει στο τελικό 3-1 με τον Τουρέ στο 63’.

Τώρα πλέον η Μονακό είναι δεύτερη με 70 βαθμούς, ενώ στο… κατόπι της βρίσκονται οι Λυών (69) και Μαρσέιγ (69) με τέσσερις μόλις αγωνιστικές να απομένουν.

Генгам – Монако. Обзор матча. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

Στα άλλα ματς της ημέρας η Αμιάν επικράτησε 3-1 της Στρασμπούρ και ξεκαθάρισε μια καλή με την υπόθεση του υποβιβασμού, με τους φιλοξενούμενους να αγωνιούν ακόμα καθώς βρίσκονται στο +4 από την 18η Τρουά με 4 αγωνιστικές να απομένουν.

Σε μια άλλη μάχη μεταξύ δύο ομάδων που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού, Μετς και Καέν κόλλησαν στο 1-1. Η Μετς πλέον είναι ουραγός και 7 βαθμούς μακριά από τη σωτηρία, ενώ η Καέν βρίσκεται στο +7 από την 18η Τρουά.

Στο τρίτο και τελευταίο ματς η Τουλούζ πέτυχε τεράστια νίκη σωτηρίας επί της Ανζέ (2-0) και πήρε σημαντική ανάσα στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Τουλούζ – Ανζέ 2-0 (Σανόγκο 42′, Γκραντέλ 60′)
Αμιάν – Στρασμπούρ 3-1 (Μονκοντουί 45′, Μανζαλά 79′, Κακουτά 90+1′ – Σααντί 90+3′)
Μετς – Καέν 1-1 (Ντα Σίλβα 71′ αυτ. – Ντεμιγκέ 73′)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ