Σεντ Ετιέν – Τρουά 2-1

Σεντ Ετιέν – Τρουά 2-1

Εντός έδρας νίκη με σκορ 2-1 και μάλιστα με ανατροπή για τη Σεντ Ετιέν κόντρα στην Τρουά με τους Στεφανουά να έχουν σε μεγάλη μέρα τον Ρόμπερτ Μπέριτς, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ τους.

Η Σεντ Ετιέν βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Τρουά στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Ligue 1, αλλά στο τέλος οι Στεφανουά επιβλήθηκαν 2-1 χάρη στα δύο γκολ του Ρόμπερτ Μπέριτς.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και το έδειξαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά όταν στο 8′ πήραν το προβάδισμα χάρη στο γκολ του Νιανέ. Παρόλα αυτά τα αμυντικά κεντά της Τρουά ήταν πολλά, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι γηπεδούχοι.

Αρχικά η Σεντ Ετιέν έφερε το ματς στα ίσα με τον Μπέριτς στο 68′. Ο Χαμούμα βρήκε με ωραία μπαλιά τον Σλοβένο επιθετικό, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να ισοφαρίσει για τους Στεφανουά.

Ωστόσο, ο 28χρονος επιθετικός δεν έμελλε να μείνει εκεί. Δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και το έδειξε στο 74′. Ο Χαμούμα και πάλι ντύθηκε… σερβιτόρος και βρήκε έξοχα τον Μπέριτς που έκανε το 2-1 και έδωσε τη νίκη στην Σεντ Ετιέν που ανέβηκε στην έκτη θέση έχοντας 49 βαθμούς και είναι μόλις ένα πίσω από τη Νις του Μάριο Μπαλοτέλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ