Ντάνι Άλβες : «Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι μου, έφυγα πληγωμένος»

Ντάνι Άλβες : «Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι μου, έφυγα πληγωμένος»

Μπορεί να έχουν περάσει δυο χρόνια από την ημέρα που ο Ντάνι Άλβες άφησε την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα, παρόλα αυτά σε καμία περίπτωση δεν ξεχνάει τα όσα πέτυχε, αλλά και το πόσο λάθος του φέρθηκε η ομάδα της Καταλονίας.

Ο Ντάνι Άλβες αποχώρησε πριν από δυο χρόνια από τη Βαρκελώνη, αφήνοντας την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα.

Μετά το περσινό του πέρασμα από τη Γιουβέντους, πλέον αγωνίζεται στη Παρί Σεν Ζερμέν, όμως σε καμία περίπτωση δε ξεχνάει τη Μπάρτσα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Βραζιλιάνικη τηλεόραση, ο 34χρονος μπακ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπάρτσα, ενώ δήλωσε πως έφυγε πικραμένος.

Τέλος, αποκάλυψε πως αρνήθηκε πρόταση των μπλαουγκράνα για εκδήλωση προς τιμήν του, τονίζοντας πως «όταν θεωρείς έναν τόπο σπίτι σου, δε χρειάζεται να πεις αντίο».

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε 

«Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι μου. Είναι αδύνατον να πω ότι δεν θα επέστρεφα. Θα μπορούσα να επιστρέψω κι αύριο, αν με καλούσε η ομάδα. Αν πω ότι δεν έφυγα πληγωμένος, θα είναι ψέμα. Ένιωσα πληγωμένος επειδή πιστεύω πως πάλεψα σκληρά για να δημιουργήσω μία σπουδαία ιστορία στην Μπαρτσελόνα. Έφυγα, έχοντας 23 τίτλους σε οχτώ χρόνια. Δεν σεβάστηκαν την ιστορία μου στην ομάδα. Ήθελαν να κάνουν μία αποχαιρετιστήρια εκδήλωση και τους είπα ‘όχι’, επειδή θεωρώ πως η Μπαρτσελόνα είναι το αιώνιο σπίτι μου και όταν θεωρείς έναν τόπο σπίτι σου, δεν χρειάζεται να πεις αντίο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ