Ασύλληπτη πρόταση της Αλ Χιλάλ απέρριψε ο Μέσι (pic)

Ασύλληπτη πρόταση της Αλ Χιλάλ απέρριψε ο Μέσι (pic)

Η Αλ Χιλάλ έκανε μια πραγματικά υπέρογκη πρόταση ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ για να κάνει δικό της τον Μέσι αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Όχι στα πετροδόλαρα της Αλ Χιλάλ είπε ο Μέσι. Η ομάδα της Αραβίας έκανε μια εξωφρενικά μεγάλη πρόταση στον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν, Λιονέλ Μέσι, με τον ίδιο ωστόσο να την απορρίπτει.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Στόχος η πρώτη θέση, μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Η πρόταση πάντως ήταν κάτι παραπάνω από υπέρογκη αφού οι ιθύνοντες της Αλ Χιλάλ φέρεται να πρότειναν στον Αργεντινό σούπερσταρ συμβόλαιο ύψους κοντά στα 400 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο με τον ίδιο να αρνείται, δείχνοντας και πάλι με αυτόν τον τρόπο ότι προτιμάει την Ευρώπη και -ίσως τη Μπαρτσελόνα-.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν ο Μέσι αποδέχονταν την πρόταση της Αλ Χιλάλ αυτομάτως ως «νέος Μίδας», θα γινόταν ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αθλήματος.

Η Μπαρτσελόνα λοιπόν «τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση» και παρακολουθεί τις εξελίξεις προσβλέποντας στο, να ξανακάνει δικό της τον 34χρονο άσο ενώ μένει να δούμε και την αντίδραση της νυν ομάδας του Μέσι, Παρι Σεν Ζερμέν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ