Παρί Σεν Ζερμέν – Λανς 3-1: Ο Εμπαπέ έγραψε ιστορία και οι Παριζιάνοι περιμένουν την στέψη

Παρί Σεν Ζερμέν – Λανς 3-1: Ο Εμπαπέ έγραψε ιστορία και οι Παριζιάνοι περιμένουν την στέψη

Ο Εμπαπέ έγινε ο πρώτος σκόρερ της Παρί στο γαλλικό πρωτάθλημα, η ομάδα του νίκησε εύκολα με 3-1 τη Λανς στο... ντέρμπι κορυφής και περιμένει απλά να σηκώσει την κούπα.

Έξι βαθμοί τις χώριζαν πριν τη σέντρα στο «Parc des Princes». Σε ενδεχόμενη νίκη της επί της Παρί Σεν Ζερμέν η Λανς θα… έβαζε φωτιά στην κορυφή της Ligue 1, αλλά τα σχέδιά της καταστράφηκαν στο 19ο μόλις λεπτό όταν ο Αμπντούλ Σαμέντ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Η ομάδα του Γκαλτιέ εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα, επικράτησε διά περιπάτου με 3-0 και ξέφυγε με +9, περιμένοντας ουσιαστικά την στέψη για το δεύτερο σερί πρωτάθλημα.

Πρόσωπο της βραδιάς ή για την ακρίβεια μίας ακόμη βραδιάς στο Παρίσι, ο Κίλιαν Εμπαπέ. Ο Γάλος σούπερ σταρ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 31′ από ασίστ του Βιτίνια και έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος σκόρερ της Παρί στο γαλλικό πρωτάθλημα με 139 γκολ, αφήνοντας δεύτερο τον Καβάνι με 138. Κι είναι ακόμα 24 χρονών…

Διαβάστε επίσης: «Γκατούζο» δεν είναι όνομα, είναι διαβατήριο

Από ασίστ του Μέντες ο Βιτίνια με σουτ έκανε το 2-0 στο 37′ και τρία λεπτά αργότερα κρύφτηκε η μπάλα για το 3-0. Ο Μέσι έδωσε στον Εμπαπέ, εκείνος του πάτησε με τακουνάκι και ο Αργεντινός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο τελείωμα στην κίνηση. Το μόνο που κατάφερε η Λανς ήταν να μειώσει σε 3-1 με εκτέλεση πέναλτι του Φρανκόφσκι στο 60′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ