Μονπελιέ – Σεντ Ετιέν 0-1

Μονπελιέ – Σεντ Ετιέν 0-1

Η ομάδα του Ζαν Λουί Γκασέ επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Μονπελιέ και ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μια υπερπολύτιμη νίκη στη μάχη που δίνει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο πέτυχε η Σεντ Ετιέν, η οποία το βράδυ της Παρασκευής κέρδισε εκτός έδρας την Μονπελιέ με 1-0, για την 35η αγωνιστική της Λιγκ 1. Ο Ζαν Λουί Γκασέ πλήγωσε την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε για δέκα χρόνια ως ποδοσφαιριστής, αλλά και τίμησε ως προπονητής, με την Σεντ Ετιέν να αλώνει το «Λα Μοσόν» και να φεύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Αμούμα στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από πάσα του Καμπέγια. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+2′) η Μονπελιέ κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Σίο δεν μπόρεσε να το αξιοποιήσει, με τον Ρουφιέ να κατεβάζει… ρολά!

Με αυτή τη νίκη η Σεντ Ετιέν έφτασε τους 52 πόντους και προσπέρασε στην 5η θέση την Νις, η οποία έχει 50 βαθμούς, αλλά και ένα ματς λιγότερο. Η Νις το Σάββατο αγωνίζεται εκτός έδρας με το Στρασβούργο. Η Μονπελιέ έμεινε στους 46 βαθμούς και στην 8η θέση.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Λεκόμτ, Μέντες, Ίλτον, Κονγκρέ, Μουκιέλ (71′ Σαμπιά), Πίρις, Σκιρί, Λασν, Κοζά (55′ Ντόλι), Σίο, Νινγκά (75′ Μπενζά)

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Ρουφιέ, Ντεμπισί, Τεοφίλ Κατρίν, Σούμποτιτς, Σίλβα, Σέλνας, Εμβιλά, Αμουμά (75′ Ντεπ), Καμπελά (90′ Ντιουσέ), Μονέ Πακέ, Μπέριτς (56′ Μπαμπά)

Δείτε το γκολ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ