Νέο «άκυρο» του Ζιντάν στην Παρί Σεν Ζερμέν (pic)

Νέο «άκυρο» του Ζιντάν στην Παρί Σεν Ζερμέν (pic)

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αρνήθηκε εκ νέου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν. Ποιος είναι ψηλά στη λίστα των «Παριζιάνων»;

Με την Παρί Σεν Ζερμέν να ωθεί ολοένα και περισσότερο στην πόρτα της εξόδου τον Κριστόφ Γκαλτιέ, στο Παρίσι στράφηκαν στο πρόσωπο του Ζινεντίν Ζιντάν, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον ίδιο να αρνείται.

Μπορεί ο Γκαλτιέ να έφερε στην Παρί ακόμη ένα πρωτάθλημα, ωστόσο, άπαντες μέσα στην ομάδα δεν είναι πλήρως ικανοποιημένοι, καθώς δεν μπόρεσε να εκπληρώσει τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του Champions League.

Διαβάστε επίσης: Το αδιανόητο που συμβαίνει με τον Τόμας Γουόκαπ (vid)

Το όνομα του Ζιντάν είχε ακουστεί για την Παρί πρώτη φορά, μετά την απομάκρυνση του Μαουρίσιο Ποκετίνο, όμως και τότε η απάντησή του ήταν αρνητική.

Ο Γάλλος τεχνικός, αν και έχει να κάτσει σε πάγκο από το 2021, όταν και αποχώρησε για δεύτερη φορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αποτελεί ένα από τα πιο «hot» ονόματα που κυκλοφορούν ελεύθερα στην αγορά, όμως όπως όλα δείχνουν παραμένει πολύ επιλεκτικός στις επιλογές που παίρνει, με το πρότζεκτ της Παρί να μην τον εντυπωσιάζει.

Σύμφωνα με την γαλλική «Le Parisien», έριξε νέο «άκυρο» στο γαλλικό σύλλογο και στο Παρίσι είναι αναγκασμένοι να στραφούν σε διαφορετική λύση.

Το όνομα που έτσι και αλλιώς υπήρχε στη λίστα, πριν τη νέα προσέγγιση στο «Ζιζού», είναι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, που μετά την απόλυσή του από τη Μπάγερν, αναζητά τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ