Μαρσέιγ – Νις 2-1

Μαρσέιγ – Νις 2-1

Μαρσέιγ, Λυών και Μονακό προχώρησαν με νίκες για την 36 αγωνιστική της Ligue 1, την ώρα που στην ουρά έχουμε μάχη μεταξύ πέντε ομάδων.

Στο Βελοντρόμ, η Νις μπορεί να σκόραρε πρώτη με γκολ του Μπαλοτέλι (5’), όμως η Μαρσέιγ με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκρισή της στον τελικό του Europa League, έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με γκολ των Ζερμέν (13’) και Παγέ (72’).

Νίκη και για τη Μονακό του Ζαρντίμ εκτός έδρας κόντρα στην Καέν. Ο Σιλά άνοιξε το σκορ στο 12’ για τους Μονεγάσκους, με τον Σαντινί να ισοφαρίζει για την Καέν στο 40’. Η αποβολή του Ζενεβουά στο 77’, άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς και έδωσε στους φιλοξενούμενους την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στης καθυστερήσεις (2-1) με γκολ του Σιλά και πάλι στο 90+1’.

Και η τρίτη της παρέας όμως δεν πήγε πίσω. Η Λυών πέτυχε εύκολη νίκη κόντρα στην Τρουά που μάχονταν για τη σωτηρία της. Πρόσωπο του ματς ο Τραορέ που πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ των Λυονέ (28’ και 35’), για να έρθει στο 88’ ο Κορνέ να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Με δύο αγωνιστικές να απομένουν η Λυών είναι 2η (απευθείας έξοδο στο CH L) με 75 βαθμούς, η Μονακό είναι 3η (προκριματικά CH L) με 74 βαθμούς και η Μαρσέιγ 4η (Europa League) με 73 βαθμούς.

Στα άλλα ματς της ημέρας στη Γαλλία, ξεχώρισε η νίκη εξάποντο της Λιλ επί της Τουλούζ και η ήττα της Στρασμπούρ από την αδιάφορη Ρεν. Συνολικά οι Τρουά (32), Τουλούζ (34), Στρασμπούρ (35), Λιλ (35) και Καέν (37), εμπλέκονται σε ένα γαϊτανάκι όπου δύο από τις ομάδες αυτές θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία.

Αναλυτικά στα υπόλοιπα ματς είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Σεντ Ετιέν – Μπορντό 1-3
Μετς – Ανζέ 1-2
Ναντ – Μονπελιέ 0-2
Ντιζόν – Γκινγκάμπ 3-1
Ρεν – Στρασμπούρ 2-1
Τουλούζ – Λιλ 2-3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ