Παρί Σεν Ζερμέν : «Χτυπάει» Μασεράνο!

Παρί Σεν Ζερμέν : «Χτυπάει» Μασεράνο!

Πολύ ψηλά στην μεταγραφική λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν, φαίνεται πως φιγουράρει τ' όνομα του Χαβιέρ Μασεράνο με τους Παριζιάνους να θέλουν ένα παίκτη με το πάθος του!

Στην Παρί Σεν Ζερμέν υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές με υψηλή τεχνική. Που «μιλάνε» στην μπάλα. Που κάνουν τρελά πράγματα με αυτή στα πόδια τους. Όμως εκεί που υπάρχει κενό στους Παριζιάνους είναι στους ποδοσφαιριστές με πάθος και τσαμπουκά. Γι’ αυτό το λόγο και θέλουν τον Χαβιέρ Μασεράνο.

Ο Αργεντινός χαφ έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Ωστόσο, αρκετές ομάδες τον έχουν στην μεταγραφική τους λίστα.

Εκτός από την Παρί φημολογείται πως και η πρώην του ομάδα, η Λίβερπουλ, ενδέχεται το επόμενο χρονικό διάστημα να κάνει επίσημη κίνηση για την απόκτησή του, μιας και οι Άγγλοι έχουν και αυτοί τα ίδια προβλήματα με τους Γάλλους.

Παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τους Καταλανούς σε αυτή την περίπτωση που έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τον Μασεράνο και ότι δύσκολα θα τον πουλήσουν αν στα γραφεία τους δεν φτάσει μία πολύ καλή οικονομική πρόταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ