Ο Τούχελ ανέλαβε και επίσημα την Παρί (pic)

Ο Τούχελ ανέλαβε και επίσημα την Παρί (pic)

Ο Γερμανός τεχνικός ανακοινώθηκε από την παριζιάνικη ομάδα και δήλωσε ότι ανυπομονεί να συνεργαστεί με τα αστέρια των πρωταθλητών Γαλλίας.

Την πρόσληψη του Τόμας Τούχελ ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας η Παρί Σεν Ζερμέν, με τον 44χρονο να αναλαμβάνει και επίσημα τα ηνία της παριζιάνικης ομάδας. Ο Γερμανός στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τους πρωταθλητές Γαλλίας, τόνισε ότι έχει μεγάλες φιλοδοξίες και ανυπομονεί να συνεργαστεί με τους αστέρες των Παριζιάνων.

«Νιώθω χαρά και περηφάνια, έχω μεγάλες φιλοδοξίες για μία ομάδα όπως η Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν βλέπω την ώρα να συνεργαστώ με όλους αυτούς τους σπουδαίους παίκτες, κάποιοι από τους οποίους είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Με τους συνεργάτες μου θα κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι o 44χρονος θα αντικαταστήσει τον Ουνάι Έμερι, ενώ το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι διετές και έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Πλέον, ο Γερμανός προπονητής θα αρχίσει το «χτίσιμο» της νέας Παρί Σεν Ζερμέν, με στόχο να την οδηγήσει στην κορυφή του Champions League.

Δείτε την ανάρτηση της Παρί στα social media:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ