Παρί Σεν Ζερμέν: Βρήκε τον αντικαταστάτη του Νεϊμάρ

Παρί Σεν Ζερμέν: Βρήκε τον αντικαταστάτη του Νεϊμάρ

Μετά την αποχώρηση του Νεϊμάρ η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως βρήκε τον αντικαταστάστη του έχοντας συμγωνήσει με τον Ράνταλ Κόλο Μουανί.

Η αποχώρηση του Νεϊμάρ ανάγκασε τους υπεύθυνους της Παρί Σεν Ζερμέν να βρουν τον αντικαταστάτη του με τον Ράνταλ Κόλο Μουανί να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Παριζιάνους για πενταετές συμβόλαιο.

Σύμφωνα με το «Foot Mercato», η γαλλική ομάδα τα έχει βρει σε όλα με τον επιθετικό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και μετά τους Ουσμάν Ντεμπελέ και Γκονσάλο Ράμος θέλουν να προσθέσουν ακόμη παραπάνω ποιότητα στην επιθετική τους γραμμή. Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί στο κέντρο της επίθεσης αλλά έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί και στα «φτερά». Η γερμανική ομάδα ζήταγαν 100 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν, ποσό που πιθανόν να είναι έτοιμη η Παρί να δώσει.

Διαβάστε επίσης: Ολο και πιο κοντά στο deal για Ορτέγκα ο Ολυμπιακός – Επιβεβαίωση για τη νέα πρόταση

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο 24χρονος Γάλλος έχει συμφωνήσει για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου και είναι έτοιμος να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την νέα του ομάδα εφόσον περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις. Την περσινή αγωνιστική περίοδο διένυσε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του καθώς πέτυχε 23 γκολ και μοίρασε 14 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις κερδίζοντας παράλληλα την κλήση στην Εθνική Γαλλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ