Μαρσέιγ: «Κλείνει» Χοακίν Κορέα από την Ίντερ

Μαρσέιγ: «Κλείνει» Χοακίν Κορέα από την Ίντερ

Παίκτης της Μαρσέιγ θα πρέπει να θεωρείται ο Χοακίν Κορέα της Ίντερ σύμφωνα με τους Ιταλούς, καθώς κάνουν λόγο για επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των δύο κλαμπ.

Ακόμη μία σημαντική μεταγραφή είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Μαρσέιγ το φετινό καλοκαίρι. Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί οι Μασσαλοί έχουν έρθει σε απόλυτη συμφωνία με την Ίντερ για την απόκτηση του Αργεντινού, Χοακίν Κορέα.

Μάλιστα, γίνεται λόγος και για τις λεπτομέρειες τις συμφωνίας, με την Μαρσέιγ να αποκτά δανεικό επί πληρωμή (2 εκατομμύρια ευρώ) τον Κορέα από την Ίντερ το φετινό καλοκαίρι, με οψιόν 15 εκατομμυρίων ευρώ το επόμενο καλοκαίρι, η οποία θα γίνει υποχρεωτική αν η ομάδα του Μαρθελίνο εξασφαλίσει απευθείας συμμετοχή στο Champions League της περιόδου 2024/25, αν δηλαδή τερματίσει στις θέσεις 1-2 του γαλλικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Η Τσουκαρίτσκι και ο νέος Ολυμπιακός μετά τους Σέρβους…

Αν τελικά όλα επισημοποιηθούν, αυτό μπορεί να σήμαινει πως ανοίγει η θύρα της επιστροφής του Αλέξις Σάντσες στην Ίντερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος νωρίτερα από τους Μασσαλούς και τα δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Νερατζούρι για την επιστροφή του στο «Μεάτσα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ