Αγωνία για τον Ρολάντο, τραυματίστηκε στον αχίλλειο!

Αγωνία για τον Ρολάντο, τραυματίστηκε στον αχίλλειο!

Ο Πορτογάλος στόπερ της Μαρσέιγ, που είναι στη λίστα του Ολυμπιακού, χτύπησε στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι με την Αμιέν και υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να χάσει τη σεζόν!

Είναι μία από τις περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που εξετάζει ο Ολυμπιακός, όπως και αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες ακόμη. Ο λόγος για τον Ρολάντο Ζόρζε Πιρές ντε Φονσέκα. Τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό της Μαρσέιγ, ο οποίος έχει προκαλέσει αίσθηση με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί την τελευταία 2ετία με τη φανέλα των Μασαλλών. Ενώ ήταν και ο παίκτης που τους έστειλε στον τελικό του Europa League, με το χρυσό γκολ που πέτυχε στην παράταση του δεύτερου ημιτελικού με τη Σάλτσμπουργκ.

Κι όμως, όλα αυτά τα θετικά στοιχεία, ξαφνικά έπαψαν να έχουν σημασία από το βράδυ του Σαββάτου. Στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης μεταξύ της Μαρσέιγ και της Αμιέν, ο Ρολάντο έπιασε το πόδι του, έπεσε στο χορτάρι και μετά από λίγα λεπτά έγινε αλλαγή κρατώντας τον αχίλλειο τένοντα. Μετά το τέλος του αγώνα, μάλιστα, ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ρούντι Γκαρσιά δεν έκρυψε την ανησυχία του: «Τα πραγματικά άσχημα νέα σήμερα, ο πραγματικός λόγος για να θλιβόμαστε είναι ο Ρολάντο. Μπορούμε να καταλάβουμε ότ ο αχίλλειος τένοντάς του υπέφερε πολλά σήμερα…».

Οι εξετάσεις του Ρολάντο θα κρίνουν και το μέλλον του. Ο Πορτογάλος στόπερ δέχθηκε την Πέμπτη πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του για 2 χρόνια από τη Μαρσέιγ. Βρίσκεται στο στόχαστρο της Γαλατασαράι και του Ολυμπιακού, ενώ το όνομά του βρίσκεται και στην προεπιλογή της Πορτογαλίας για το Μουντιάλ. Ωστόσο όλα αυτά δεν θα έχουν σημασία εάν φανεί ζημιά στον αχίλλειο. Διότι τότε είναι πιθανό να χάσει σχεδόν όλη την επόμενη σεζόν…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ